Mjukisbyxor

godmorgon godmorgon!
igår var alicia här ett litet tag efter skolan och vi pluggade till provet på onsdag, usch tror faktiskt inte det kommer gå bra alls. ska typ hem till bella idag och plugga lite mer iallafall.
jag kör på mjukisbyxor idag, jävligt längesen faktiskt. men orkar inte dra på mig strumpbyxorna, hehe. kommer ihåg när jag gick i min förra skola, gick alltid i mjukisbyxor. Sen hade jag alltid en stor t-shirt i typ L och en stor tjocktröja. Jag gömde mig i stora kläder alltså, även fast det kanske inte var så smart för man ser bara större ut i stora kläder? Haha aja, det är sjukt hur mycket min klädstil ändrats sen dess.
Ganska skön dag idag om man räknar bort SOn, har musik sista lektionen, awesome.
Men ska fixa iordning mig det sista och sen drar jag.
ciao.


Wazzup

Tjusan alla blogg readers.
känner att jag blivit riktigt seg på att blogga. Whatever.
Färgade som sagt hårete igår, blev väl bra. Men man ser inte så stor skillnad på bild så blir ingen före och efter.
Idag gick jag upp vid 8 och började traska mot gymmet med sarah runt 9, men det var något fel på porten så vi kom inte in. Jättekul. Då hade man gått upp tidigt i onödan. Gick iallafall hem sen, fixade mig och lite sånt. Sen drog jag och sarah till alicia runt halv ett. Vi käkade glass, spelade kort och lite skit. Sen började vi röra oss hemmåt och jag följde med sarah hem en liten snabbis där jag målade naglarna, provade hennes eyeliner och försökte lära mig en svår låt på gitarr, gick inte särskilt bra, hehe.
Tror jag ska sova snart, skola i morgon. yey. Basket på idrotten. yey. NO prov på onsdag. yey. Har inte pluggat. yey.
Yeah I'm wierd.
Ska iallafall gå och fylla i prao lapparna imorgon med alicia, fick prao plats på våran gamla skola så kommer bara ha 5 minuters gångavstånd sen i 2 veckor. Awesome.
Goodnight suckers.

Färgar håret ;)


I gave you roses, but you left them here to die

Tjenisen!
Blev väckt av mamma runt nio i morse som undrade om jag ville följa med till gymmet. Först blev jag sur för att hon väckt mig, men när jag kände att jag ändå inte skulle kunna somna om så följde jag med, även fast jag ska gymma i morgon också. Duktigt gjort av mig.
Vi gymma i en timma ungefär. Duschade när jag kom hem, åt lunch och så. Sen följde jag med mamma och pappa till bromma och sen till coop där jag köpte hårfärg, så det blir att färga håret ikväll när katja kommer hem, awesome. Äntligen kan folk sluta klaga på att jag har brunt överallt i håret, hehe. Lägger upp en före och efter bild senare.
Ska snart äta middag och sen ska jag kolla om det går någon bra film på tv ikväll, annars blir det att ladda ner något.
see ya later people!


gammal bild


Friday I'm in looove

Äntligeeen fredag!
Kvällen kommer nog bestå av några mysiga filmer och lite chips, treevligt.
Igår låg jag hemma med en bubblande mage, det var däremot inte särskilt trevligt.
Min dag har varit helt okej, kunde vart bättre. Första lektionen hade vi matteprov som jag icke hade pluggat till, men det fick hyffsat ändå faktiskt. Sen hade vi svenska med en vikarie som släppte oss 20 minuter tidigare. NICE. Idrott och lunch efter det, sen en lite lång tråkig NO lektion och sista lektionen var SO men en jätte skum vikarie, han e allvarlig hela tiden och typ ler aldrig? Sen var han typ 2 meter lång.
Efter skolan följde jag med Bella och Friberg när dom skulle leta prao på ett dagis och en skola. Gick väl bra då, stötte dock på ett gäng små typ 10 åringar som skulle spela coola, haha.

men aja, har inget mer vettigt att skriva för tillfället.

p e a c e o u t! 


 


Inlägget saknar rubrik

heeejsaaan.
Den här dagen har varit sisådär. Har gått omkring med äckligt hår och med ett ganska dåligt humör. Iallafall på so'n, var så jävla sur på min lärare och på alla. Haha. Tycker synd om dom.
Musiken var det enda roliga, jag och nathalie satt och övade på en låt och skrattade  ihjäl oss lite då och då.
Ska förmodligen hoppa in i duschen snart och sen fixa mig inför kvällen så att jag kan gå och lägga mig sen när jag känner för det. Fast om jag känner mig själv rätt (kan man säga så?) så kommer jag nog vara vaken ganska länge, vill alltid dra ut på kvällen för att det inte ska bli skola så snabbt, haha. Jag är ganska konstig ja.
Efter skolan i morgon ska jag och Galle åka runt och leta praoplats, ska först till våran gamla skola, sen typ till ÖB kanske.
Ska nog ta och dra hem en film nu medans jag duschar.
seeya.


Morgoninlägg

godmorgon alla sömntutor!
blev klar nyss men ska gå om en halv timma typ, så har tid på mig att bara ta det lungt.
tisdag idag då. längsta dagen i skolan men faktiskt en ganska nice. vi har mentorstid, spanska, matte, lunch, SO, elevens val (musik)
Nej jag gillar inte spanska eller matte, men dom lektionerna gör man inte så mycket på. Det är bara SO'n idag som är jobbig. Musik är väl typ den bästa lektionen så, ja. Ganska skön dag iallafall.
Har stått i tio minuter nu och försökt trycka genom ett örhänge i mitt nästan ihopväxta hål. Säger bara en sak. Aj. Fast lyckades tillslut! Fast det dunkar lite i öronen nu, hehe.
Nu ska jag iallafall gå och snoka i katjas rum och kolla om hon har ett fint armband jag kan ta, thehehe.
Ha en underbar dag i skolan nu gott folk!

p e a c e o u t.




Shopping

Tja!
Kom hem från kista runt 4 tror jag.
Jag och alicia vandrade omkring där jävligt länge utan att hitta något. Provade typ 6-8 BH på New yorker men tyckte inte on någon. Så gav upp med letandet. Hittade däremot 2 tröjor på rean som jag fastnade för. Blev bara 124 kr för båda, really niiice.


                               New Yorker 35:-                                   New Yorker 89:-



Ska nog snart hoppa in i duschen och så. Skola i morgon igen då. Men jag klarar mig får vi hoppas.
Ciao.

Kiiiista

Om 5 minuter drar jag mig mot tunnelbanan och möter upp alicia, sen blir det att fara mot kista. Jag ska köpa en BH, det är det enda jag har råd med just nu. Fast sanningen är att dom pengarna tog jag (eller lånade) från min syster.
Kommer förmodligen inte vara där så jätte länge. När jag kommer hem får vi se vad jag httar på.
Men måste börja gå nu, bloggar när jag kommer hem. Eller så blir det kanske mobilblogg från kista? Vifårse.

p e a c e o u t!


Bad day

Den här lördagen har varit den tråkigaste på jävligt länge. Har inte gjort ett skit, varierat mellan datan och tvn. Kul.
Sen har min statistik gått från runt 60 läsare per dag till ty runt 10? Haha jag suger verkligen på att blogga eller något. Vad vill ni läsa om kära läsare? Tell me, please.
Klockan är redan nio och det känns som att jag klev upp nyss. Usch.
Men i morgon ska jag iallafall till Kista med Alicia, väldigt tidigt. Måste gå upp runt 9.. på en söndag. Nice. Eller brukar iförsig gå upp tidigare eftersom jag oftast drar till gymmet runt nio tiden med sarah, men hon kan inte i morgon. Appropå gym så ska mamma försöka övertala pappa att köpa ett löpband. Håller tummarna för att han säger ja. Skulle vara jätte skönt att kunna träna varje dag faktiskt.
Nu ska jag leta upp någon bra film och kanske poppa popcorn... eller så sitter jag kvar vid datan och försöker spela the sims 3. Beslutsångest :)
Men jaja, något hittar jag på.
peaceout people!

                                                                  Jättefint...


Tjejkvällen

Hade ju en liten tjejkväll hemma hos bella för en vecka sedan, jag låter bilderna tala för sig själva :)










13 Januari

Kom hem från skolan för någon timma sen. Var ganska lugn dag idag faktiskt. Var någon brandman på besök under SO'n. Alla satt knäpptysta när han frågade oss saker. Trevliga vi är :)
Blev slagen av en kille i nian också, fett sur jag är på honom fan. Han överdrev så jävla mycket också. Gjorde ont. Han borde skaffa sig ett liv.
Har idrott i morgon. Ångestattack gånger tusen. Jag lovar, skulle jag gå i en klass med typ snällt folk (?) så skulle jag förmodligen ha bättre betyg i No... och So. Och säkert massa fler ämnen.
Ikväll ska jag som vanligt vara nolifer och inte göra något intressant alls, wohoo!
Juste! Bakade pizza på hemkunskapen idag, det var sista lektionen på ett år och ÄNTLIGEN lyckades jag och nathalie. Blev asgott fan. Måste göra det hemma någon gång sen :)
Har inget mer att säga för tillfället.

Ciao. 


sexigt!


So tell me why we talking when we dance so good

Halloj!
Var ett litet tag sen jag blogga känner jag. Tog en oväntad paus.
Så, vad har hänt?
Jag har hängt med tjejorna hemma hos bella, hade jätte trevigt! Vi åt tacos, glodde på film och snackade massa tjejsnack. Måste göras om, och då ska alla vara med!
Skolan har börjat igen och ångesten som jag lovat mig själv skulle försvinna för gott har kommit tillbaka. Men det får man ta och leva med va. Jag kan ju inte hjälpa att min klass är retard.
Ska försöka blogga mer nu, om jag får tid med tanke på skolan då. Ska också försöka få mer läsare och kommentarer, eftersom det gör en mycket mer taggad på att blogga!
Pappa satte upp mina tavlor idag, så äntligen är mitt rum klart :)



Gillar det jätte mycket nu faktiskt, känns mysigt och fräscht! ;)
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen spendera resten av kvällen framför datan eller någon film.

peaceout.

 


It's time to face the truth, I will never be with you

godmorgon, kom nyss ut ur duschen.
Satt uppe till 3 i natt och glodde lite film och så, är är rätt så trött nu faktiskt. Blev väckt klockan 10 för att vi skulle sjunga för pappa som fyller år idag.
Resten av dagen ska vi ta upp alla saker från källarn för dom ska typ göra något där sen eller något, vet inte riktigt. Så kommer bli jävligt stökigt här uppe. Sen ska vi fixa våra nya byråar och sätta upp mina nya tavlor. Så snart är mitt rum helt klart, skönt :)
Men ska fixa mig nu och sen kanske hjälpa mamma och pappa med källar ;p

Goodbye ~

Yes I would die for you baby, but you won't do the same

Hello snyggingar (;
Dagen har bestått av film och data, verkligen vilket kul liv man har. Imorgon får jag fan ta och göra något, kan inte slösa bort jullovet på detta viset.
Min kära syster kom hem för ett tag sen med ny-klippt hår, blev själv lite sugen på att klippa mig och sen färga mitt halv svarta hår helt svart. Så ska glo på lite frisyrer på google. Vill dock fortfarande ha långt hår.
Sen kommer resten av kvällen bestå av ännu mer data och förhoppningsvis någon mysig film, fast har jävligt svårt för att hitta bra filmer nu för tiden, känns som om jag sett alla.
Någon som har något tips?

p e a c e o u t ~


Bedtime

Okey, blir nog dags att dra sig till sängs nu. Fast ska läsa lite och sen lyssna på musik innan jag försöker sova tror jag.
Goodnight ;)



Easy A

nejmen hallå folket!
Det blev bio idag med sarah, vi såg "Easy A" den var nice faktiskt, lite sådär halv skum men ganska rolig och så. Sevärd var den iallafall definitivt. Tycker jag då da.
Handlar om en tjej som låtsas säljer sex till folk... eh vafan svårt att förklara, slänger in trailern. Annars får ni helt enkelt ta och se den!




2011!

godmorgon på er underbara läsare.
4:e dagen av 2011 dåda. Kunde inte blogg något när jag var i karlskoga för orkade inte packa upp datan, haha.
Men ja, vad gjorde vi? Glodde på film hela dagarna, åt godis och massa skit, och så spelade daniel och niklas WoW såklart. Gjorde faktiskt inget speciellt på nyårsafton, smällde lite raketer and thats it typ.
Idag vet jag inte vad jag ska göra, förmodligen ligga hemma och glo på flm. 
Sen har jag nästan fullt upp resten av veckan. På fredag blir det övernattning med tjejorna, mys!

Mina nyårslöften i år då, och ska fan hålla dom!

Träna mer

Plugga bättre till prov och sånt skit

Sluta bry mig om vad andra tycker

Äta mindre godis, hehe.

Ja, kommer inte på fler just nu men dom har ovanför ska jag hålla, I promise. Hoppas vi..
Ska spela lite gitarr nu och väcka grannarna (muhaha), sen blir det furkost-time och efter det ska jag börja göra mig i ording,
hejsvejs!