I still get butterflies everytime he pass by

Shoobreee.
Utvecklingsamtalet gick bra idag, likaså hälsokontrollen.
Dagen var väldigt skön faktiskt, gick hyffsat snabbt och inte så jobbiga lektioner.
Tränade lite nyss, fast blev inget löpband idag. Ska snart hoppa in duschen, kanske ta och spela lite gitarr först och sen är det ju Grey's Anatomy ikväll, loooove.

Man känner verkligen att sommaren närmar sig, solen skiner och det är runt 20 grader ute nästan varje dag. 
Hoppas verkligen att den här sommaren blir bra, kan ibland bli besviken och tycka att den gått för snabbt och jag inte hunnit med att göra så mycket. Men så ska det inte bli den här sommaren! Hoppas vi.. 

Well, har inte så mycket mer att skriva just nu. 
~ Ciao.  
 


Guten morgen!



Då sitter man här igen framför datan långt innan man ska gå.
Fattar inte varför jag går upp 2 timmar innan jag ska gå egentligen, jag hinner ju lugnt. Men det är skönt att kunna ta det lungt.
Har bara en jobbig lektion idag, NO. Kan bli ganska lång tråkigt ibland.
När jag kommer hem måste jag träna. Har nästan börjat tappat suget för att träna, förut i början när jag fick löpbandet tränade jag nästan varje dag förutom på helger, nu börjar det bli glesare mellan träningarna men det ska vi ändra på!
Nä nu ska jag glo runt lite på internet sen blir det att dra sig mot bussen.
~Bye~


Back to school

Första skoldagen avklarad!
För att vara min längsta skoldag så gick den väldigt snabbt tyckte jag. Hade det nice på musike iallafall, jag och Friberg spelar Price tag och det går faktiskt ganska bra så det är kul.
Imorgon ska min min klass till skolsköterskan under dagen och typ gör såndär hälsokontroll och sen på kvällen vid 5 har jag utvecklingsamtal. Rolig dag, verkligen.
När pappa kommer hem ska jag be honom fixa Spotify Premuim till mig, eftersom man bara kommer kunna lyssan typ 10h/mån med Spotify Free och för att kunna lyssna på Spotify i mobilen. Kommer bli sååå skönt att slippa reklamavbrott.
Nuu ska jag nörda mig lite med min mobil trorja, sen får jag hoppas på att maten är klar.
Goodbye!


Jätte fin bild från mobilen.


Goodmorning!

Godmorgon på er. Bloggar just nu från min nya mobil, älskar den fast skriver fortfarande segt pga touchen. Satte inte en fot utanför dörren igår trots det najsiga vädret. Idag vet jag inte vad jag ska göra, måste iallafall träna nu på morgonen eller senare ikväll. Det var jobbigt att skriva såhär och ska ändå nog äta lite frukost så, Ciao!

Dagens cover



<3


Xperia

Hello
Hade en jävligt tråkigt dag igår, satt hemma alldeles ensam och glodde på film, dock var ena filmen väldigt bra och fick en verkligen att tänka mycket efteråt, den hette Freedom Writers.
Får se om jag hittar på något roligare idag.
Pappas kompis hade köpt en Xperia men ångrade sig sen så ska kanske få köpa den av honom för drygt en tusenlapp, ska kolla lite mer på den när mamma och pappa kommer hem, den ser ut såhär iallafall



Nice!


Shoppat

Skjorta
H&M 99:-


Skjorta
H&M 99:-


Solglasögon
H&M 80:-


Scarf
Cubus 2 för 149:-


Ring
Glitter 80:-


Tights
Ginatricot 80:-  H&M 80:-


You're fuckin perfect to me.

Hola bloggen!
Fan, jag som skulle blogga men nu fick jag bråttom.
Ska dra med sarah till medborgarplatsen, hon skulle typ kolla en sak. Och jag fick 30 min på mig att göra mig klar och jag har fortfarande pyjamas på mig. Fuck. Vafan sitter jag här och skriver för? Måste skynda mig, BYE!


Give me


Scream

Hejhopp!
Påsklov nu fan, jätteskönt.
Var på bio ikväll med Sarah, Scream 4 såg vi. Den var väl ganska bra antar jag, var dock bara sarah och jag som hoppade till och satt gömda med händerna framför ansiktet, haha.
Har inga planer för påsklovet och det känns faktiskt jävligt bra, har alltid åkt bort eller så förut, men nu ska jag bara ta den dag som kommer.
Brann i min skola i onsdags förresten, kom brandbilar och skit. Någon diskmaskin hade typ gått sönder och det börjat ryka en massa, eller något sånt. Vet bara det jag hört. Fick tyvärr gå tillbaka in efter 20 min, hade hoppats på att få sluta, hehe.
Funderar på att hoppa i säng redan nu faktiskt, är ganska trött och har ändå inte ett skit att göra.
Ska ta och lyssna lite på musik och drömma mig bort till en bättre värld, låter perfect eller hur?
Go'natt på er småbarn.


I didn't mean to fall in love, but I did.

Tjenare,
Måndag idag då. Skolan var väl som vanligt, hade fys på idrotten och nu har jag skit ont i mina ben, det spänner jätte skumt i låren, kan bero på att jag hade lite träningsvärk innan också.
Alicia var här ett tag och vi tränade till våran redovisning om praoen. Redovisningen ska typ minst vara 5 min, och våran är 2.20 min och vi har ingen aning om vad vi ska säga mer. Aja.
Kan inte fatta att Påsklovet börjar efter den här veckan, kom ju liksom nyss tillbaka till skolan från praoen, så jävla nice. Sen efter påsklovet är det vara 7 veckor till sommarlovet, och det är typ ingenting.
Ska sätta mig och glo på film nu, haha tror det blir Fucking Åmål, har aldrig sett hela den faktiskt.

Bye ~


Godmorgon

Godmorgon på er.
Vaknade kvart över åtta idag, fyfan.
Efter skolan igår drog jag med Alicia in till stan där vi blev sminkade av hennes kusin, blev rätt så bra men glömde tyvärr att ta bilder. Sen satt jag och glodde lite på Talang och käkade grönsaker med dipp, nyttig som man är ;) 
Idag ska jag kanske klippa mig, ska kolla om jag får med alicia och sen måste jag kolla om det finns tid idag.
Ska klippa mig typ såhär; 


Snyggt?


Bruno Mars









Awesome


Brist på rubriker

Jahaja, då var den kassa uppdateringen tillbaka.
Denna gång tänker jag inte säga att jag ska bättra mig, för det kommer förmodligen aldrig att hända, om jag känner mig själv rätt.
Gick hem efter andra lektionen idag iallafall, kände mig väldigt hängig och kunde inte koncentrera mig alls och sen började jag få huvudvärk också. Men fick iallafall ett bra besked på matten, vi ska få en ny mattelärare efter påsk (hon vi har nu är ganska skum) så det kommer nog bli skönt.
Har iallafall bara suttit och glott på massa gamla O.C avsnitt, nicenice. Men känner mig ganska bra nu och eftersom jag inte tränade igår så funderar jag på att träna nu.
Har ångrat mig angående bikinin jag visade här för något inlägg sen, ska köpa en annan. Bild här nedanför.



Skönt med en BH-bikini som man knyter där bak och i nacken, annars brukar det ju vara såndär grej man ska knäppa and I don't like them. Diggar färgen också, kommer säkert se brun ut i den ;)
Jag harr faktiskt en ganska bra känsla inför den här sommaren. Nice.
Nu ska jag ställa mig på promenadbandet och vandra lite.
See ya later my dear blog readers.