Dregelvarning


Bikini

Tror jag ska ta och köpa den här bikinin till sommarn



Från Cubus
Fast får hoppas att all träning ger något resultat, annars kommer jag väl vandra omkring i mjukiskläder på stranden, haha.


Dagens låt

Candles - Hey monday


Sämsta bloggaren

Känner verkligen att jag suger på att blogga. Jag är så jävla lat att jag inte orkar lägga upp bilder och såndär skit. Men när jag väl sitter och läser massa bloggar blir jag jätte sugen på att blogga, men vet att jag kommer vara superaktiv några dagar sen inte uppdatera något alls en vecka.
Vet liksom inte riktigt vad jag ska skriva. Det är inte så kul att läsa om min dag direkt.
Sen är det väldigt tråkigt med så lite läsare, och jag orkar aldrig ta ta i saken och försöka få mer besökare.
Haha jag suger.
Ska faktiskt försöka bättra mig, fast så säger jag exakt hela tiden. 
Jag kan ju säga att träningen på promenad/löpbandet går hyffsat bra. Tränar 30 minuter Mån, Tis, Ons sen har jag dans torsdagar sen tränar jag på löpbandet igen på söndagar.
Fast idag känner jag att jag inte orkar träna. Kommer få ångest för att jag inte har tränat sen, haha. Men jag tränar faktiskt ganska mycket nu så tror inte det gör något om jag hoppar en gång. Det är inte heller bra att träna varje dag för då måste jag duscha håret varje dag och det är inte bra för då kommer det lätt bli fettigt sen.
Jobbigt man kan ha det då.
Ska försöka blogga lite mer ikväll, lägga upp dagens låt eller så kanske.
Hare gött så länge!
Adios.


Prao

Godmorgon och förlåt för jävligt kass uppdatering.
Vad har hänt sen sist jag bloggade då?
Jo, typ inget speciellt faktiskt. Hade inlämning på NOn i fredags, får förmodligen inte mer än G eftersom jag glömde skriva egna åsikter och skit.
I onsdags hade jag engelskaprov som jag hade missat, det var inget man kunde plugga till, fick iallafall VG. Jätte nöjd.
Vet ni vad som händer idag?
Praoen börjar, yey! Lite nervös är jag faktiskt, haha. Måste ju förmodligen ställa mig inför klasserna (ska praoa i min gamla skola) och presentera mig för alla små kaxiga 5or. Haha.
Ska bli skönt att vara läx och prov fri i 2 veckor iallafall. Även fast vi måste typ göra något arbete om praoen och redovisa det muntligt när vi kommer tillbaka... fast tror jag glömde det där pappret i skolan... hmm. Smidig som man är.
Ska lyssna lite på musik, fixa mig det sista och sen dra, börjar klockan åtta och det ligger bara typ 300 meter från där jag bor, niice.
Seeya.


Promenadband

Var nyss på Clas Ohlson och köpte ett Attract promenadband, fick det i födelsedagspresent i förskott av mamma och pappa. Så nu ska jag gå på det och bli snygg till sommarn, hoppas vi.


Snyggt va? Den rosa var tyvärr slut, haha.


The party

Såhär såg jag ut.









Alicia kommer döda mig för den sista bilden.


I'm beautiful in my way cause god makes no mistakes

Sorry för dålig update.
Var på nathalies fest igår, det var massa läskiga barn från Enskede där som stod och snacka skit om Hässelby, dom var skumma. Haha men ganska roliga.
Vi åt iallafall Tacos och satt och snacka ganska länge, sen öppnade hon presenter. Haha stackarn fick två stycken saker som börjar på D och slutar på ildo. Hahah, sen fick hon grädde och chokladsås som kom till bra användning under sanning eller konka, fast jag var inte med. Tänkte inte sitta och kyssa/strula med folk jag inte gillar, känns bara skumt. Men det var jävligt kul att kolla på.
Ja, vi dansade lite, körde Ryska posten och bara hade det allmänt nice.
Vid 23 kom pappa och hämtade mig och Alicia, var jävligt trött så somnade med smink och skit när jag kom hem.

Idag drog jag till välingby med Katja, Sandra och Sandras supersöta bebis Nathaniel, tror aldrig jag sett en gulligare unge fan, haha :)
Köpte iallafall vax och mascara.
När jag kom hem drog jag ut med Alicia och snacka i typ en timma, sen när jag kom hem typ så vaxade jag armarna, för jag tyckte dom var håriga, inga frågor om det tack.
Nu har jag, katja och max suttit och glott på Melodifestivalen, men orkar inte kolla vem som vinner.

Ska slänga in lite bilder från festen i ett annat inlägg så kanske jag bloggar sen. 
 
p e a c e o u t !

Every hello ends with a goodbye

Hello min kära blogg som ingen läser!
Jag blev klar en timma innan jag ska gå, är man lyckad eller vad? Så sitter just nu här och har väldigt tråkigt.
Var sjuk igår så stannade hemma, vi har ju såna här temadagar så missade inget viktigt, dom gjorde tydligen någon dockteater, haha. Idag är det Volleyboll tunering, men ska inte vara med tjock som man är. Med tanke på att jag var sjuk igår borde jag ta det lungt tycker jag. Men måste ändå gå på dansen ikväll, har fan inte varit där på 3 veckor pga av att jag hade Influensa och sen var jag uppe på landet, hoppas verkligen inte att dansläraren blir sur.
Har prov imorgon också som jag måste plugga till, kommer gå skit tror jag, som vanligt då. Fast fick faktiskt VG i svenska på terminsbetygen förra terminen, konstigt.
Ska läsa lite bloggar och skit nu och sen måste jag dra.
Goodbye.


Studiedag

Tjooo bloggeen!
Hade som sagt studiedag idag medan dom flesta började skolan, nice.
Drog till Alicia runt tolv, vi pluggade lite, åt mat, pratade, tog roliga kort med webbkameran osv.
Åkte till Vällingby med pappa för typ en halvtimma sen också, köpte skorna jag visade i inlägget under, sen åkte vi hem. Så det gick fort.
Friberg ska ha födelsedagsfest på Fredag och jag vet inte alls vad jag ska ha på mig, gaah! Kanske blir min nya vita tröja, men det är väl ändå lite tråkigt? 
Resten av kvällen ska jag väl dega framför datan, kanske ladda ner någon film. Sen vid 22 blir det ju Big Brother, om jag orkar, hehe. 

Ha en undeeeeeerbaar kväll allesammans, bloggar förmodligen senare.

Byee.



Shopping från Kista

Kom hem runt halv tio från Kista. Gick runt där ett ganska bra tag, hittade lite grejor också som tur va, och i morgon ska jag åka till Dinsko med pappa och köpa nya skor, mina gick sönder förut. Skulle egentligen köpa nya i Kista men dom hade inte min storlek.
Här kommer bilder på det jag köpte.

H&M 99:-

H&M 40:-

H&M 20:-/st

H&M 99:-

BikBok 2 st 149:- (Sarah och jag delade och köpte en varsin)

New Yorker 169:-



Och skorna jag ska köpa ser ut såhär;
Textile boots

Kostar 399:- på Dinsko


Things will get better if you just hold my hand

Godmorgon alla sömntutor!
Gick upp för typ 2 timmar sen. Duschade, använde ansiktsscrub och använde en ansiktsmask som luktade körsbär. Så nu känner jag mig fräsch!
Ska snart börja göra mig i ordning. Drar till Sarah runt två och sen drar vi till kista runt 3-4.
Kommer bli nice, känns som det var längesen jag shoppa, fast det kanske det inte va.
Haha aja.
Tog iallafall bilder på örhängena jag köpte, fick alla dom här för 20 kr, sjukt. (klicka på bilderna för större bild) 


 


3e bilden

En bild på någon i din familj.




Min kära storasyster Katja ;)


Home sweet home

Hemma från landet nu! Eller ja, för 6 timmar sen kanske, hehe. Har inte orkat blogga när jag varit där.
Vi var iallafall och åkte långfärdsskidor på tisdagen, åkte en mil. Hade aldrig åkt det innan så jag ramlade i typ alla backarna och sen tog det en evighet för mig att ta mig fram på planmark. Usch vilken träningsvärk man fick i armar och rumpa efter det asså, hehe.
På onsdagen åkte vi skidor i backen, var faktiskt kul och jag åkte en röd backe, fett stolt, haha. Sen på torsdagen skulle vi åkte skidor igen, efter en timme i backen kunde jag inte åka mer pga att jag hade så jävla ont i benet för att pjäxan klämde så pappa skjutsade hem mig och jag låg och glodde på tv resten av dagen, jättekul. Eller inte.
Så skidåkningen blev tyvärr inte särskilt lyckad.
I fredags, alltså igår, åkte vi till Dollarstore, det är som typ ÖB fast billigare tror jag. Dom hade ombyggnads rea så det första vi såg när vi kom in var smyckeshyllan, man ick 3 smycken som annars kostat runt 30-40 kr för 10 kr. Sjuuukt. Köpte 6 st örhängen. Niiice. Sen köpte jag ansiktsmask och ansiktsscrub och choklad.
Har inte så mycket mer att säga om det förutom att det var väl ganska trevligt men det är jävligt skönt att vara hemma igen.
Imorgon blire att åka till Kista med sarah och fan vad jag ska shoppa! (Bara för det kommer jag säker inte hitta ett skit)
Sen på måndag, när jag har studiedag, blir det förmodligen plugg med Alicia.
Ska nog faktiskt hoppa i säng nu, kanske. Är ganska trött.
Orkar inte lägga upp några bilder nu, vet inte ens om jag har någon bra.

Godnatt