I think I'm fallin for you..

Hej och förlåt för dålig bloggning idag. Har inte orkat helt enkelt.
Skoldagen idag var helt okej, den var inte rolig och den var inte tråkig. Hade tänkt att plugga idag till proven på torsdag eftersom jag inte pluggat ett skit, men blev det så? Nej självklart inte. Kommer ha panik i morgon och förmodligen inte fatta någonting. Men jag får skylla mig själv.
Sitter just nu och läser bloggar och lyssnar på musik, ska snart stänga av datan och sova ska bara fixa lite låtar till mobilen först ;)
Juste, glodde på film när jag kom hem idag. Streetdance 3D tror jag den hette. Den var ganska bra. Fast det var en typisk såndär film man vet hur den ska sluta och hur allt ska vara, haha men älskar såna filmer. Vet icke varför.
Men ska gå och lägga mig strax,

Godnatt!



Beslutsångest


Ska önska mig en av dom här i julklapp tror jag, men vet inte vilken :o Vilken tycker ni verkar bäst? (Tryck på kameran för att komma till information om den)


Home sweet home

Är hemma nu, eller ja jag kom hem för en timma sen typ.
Ikväll ska vi äta thaimat, har inte ätit det på jättelänge för har aldrig varit speciellt förtjust i det, men man vet ju aldrig om jag gillar det nu. Så beställde typ äggnudlar med biff. Låter gott!
Ska snart ta och sätta på mig ansiktsmask, har börjat använda det nu ungefär en gång i veckan. Man får typ babylen hy, love it ;)
Imorgon blir det skola igen då. Har 2 eller 3 prov den här veckan, alla på torsdag. Och har inte börjat plugga än. Seriöst jag suger i skolan, inte bra. Får försöka bättra mig. Får plugga som fan i morgon och på onsdag, så får vi hoppas att det går bra.
Ska kolla på kameror på elgiganten och onoff och massa skit nu, see ya later.


On my way home

Sitter i bilen nu med datan i knät.
Känns som söndag idag, skönt somfan. Så nu kommer veckan säkert kännas jättekort :)
Blir inget London i jul som det var tänkt, det får bli någon gång nästa år. Så jag måste börja skriva en önskelista. tror jag ska önska mig en kamera, inte systemkamera för det är jag säker på att jag inte kommer få. Tror jag ska önska mig någon bra digitalkamera att börja med, och om jag tycker det är kul att fota så får jag spara ihop till en system kamera.
Mår lite illa faktiskt, kanske inte är så bra att sitta vid datan hehehe.
Igår kollade vi på massa filmer, Prince of Persia, Black death, Saw 5 och Nightmare on elmstreet, dom var bra faktiskt, fast Saw var så jävla vidrig. Fast tror jag vill se dom andra också, har inte sett dom ;p
Okej det börjar bli väldigt jobbigt att skriva när bilen hoppar så¨.
Bloggar förmodligen när jag kommer hem.

p e a c e o u t !


Gives me hope

Gives me hope

Love gives me hope

Kids gives me hope

(Länkar)


Första advent

Insåg just att det är första advent idag, fyfan. Snart måste man börja köpa julklappar, men har man pengar då? Nope.
Vaknade för en stund sen, dom flesta sover fortfarande.
Snöar som fan här, och blåser gör det också. Kan det inte bara bli sommar och varmt igen?
Har bestämt mig för att bli smal, mhm :) Så efter denna helg börjar jag bli nyttig och ska träna träna träna, typ (:
Sen så i sommar ska alla bah: OMG!!!!!! amanda e smal :O:O
Haha nejmen nu dagdrömmer jag lite, men man får väl hoppas det blir så.
Och ja jag är lite konstig idag.
Funderar på att käka frukost, men pallar inte, hehhehhe.
Nejmen nu ska jag droga bloggar på blogstart och vara nolifer!

p e a c e o u t.



Kalle i skogen

Haha ignorera rubriken :)
Godmorgon på er! Kom hit runt klockan 5 igår och vi åt god middag och satt vid datan (som vanligt) och idag gick jag upp ungefär vid 12. Vi ska nog inte göra något speciellt idag, bara ta det lungt och så.
Daniel sitter bredvid mig och spelar WoW, roligt va? ... eller inte :):):)
Såg att jag fått ganska mycket kommentarer på inlägget här under, dom flesta röstde på snelugg så jag tror att jag får behålla det då, hehe.
Har inte så mycket mer att skriva nu, räkna inte med bra uppdatering i helgen.
Have a nice day!

p e a c e o u t.

Lugg VS Snelugg




Vad ska jag ha?


Sjuk

Goddag gott folk.
Är sjukis idag. Vaknade med halsont och en täppt näsa, very sexy. Nejmen, aah. Skulle ju haft idrottsdag idag, och det är faktiskt farligt att motionera när man är förklyd typ.
Måste packa senare till Karlskoga, funderar starkt på att ta med mig gitarren, fast det känns lite töntigt eller vad man ska säga haha. Men vi får se hur det blir. Plattången ska iallafall med!!!!!!!!utropstecken!!
Hoho jag är normal idag känner jag :)
Bara för att jag är så elak så får ni en bild på hur jag ser ut idag, ni kommer får mardrömmar jag svär.
Ofixad, trött, ful och har världens snyggaste tröja på mig.
Känner mig het.



I'm looking at an angel and believe me when I say he got that whole place glowing

Tjoosan.
Var på naturhistoriska muséet idag, det var helt okej faktiskt. Vi behövde inte göra något, vi fick bara gå omkring där i typ 2 timmar sen åka hem, hehe. Men det var lite jobbigt att Nathalie och Jakob & Bella och Björn skulle stanna upp var 5:e minut och hångla, hehe. Jag och natthalie.f stod bredvid och såg lite mobbade ut mhm. haha. nejmen ja det var väl ganska kul.
Imorgon har vi idrottsdag, glöm att jag är med. Vi ska typ ha innebandy och fotbollstuneringar, kul! eller inte.
Sen på fredag ska vi göra något annat, kommer inte ihåg vad. Och sen åker jag till karlskoga och är där tills på måndag, så är ledig från skolan då.
Men ska göra något vettigt nu,

p e a c e o u t.


Gillingebanan

Hade faktiskt ganska kul idag. Vi gick bara på en lektion sen kom en stor buss och hämtade oss vid skolgården.
Det tog ungefär 45 minuter att åka dit och jag och bella satt och lyssnade på musik hela tiden.
När vi var där delades vi in i 2 grupper. Först kollade vi på en konstig film och sen fick vi krocka i 7 km/h och sen hade dom en bil som man satte sig i och sen åkte den sakta runt så att bilen var uppochner och man hängde bara i bältet, läskigt men väldigt roligt faktiskt.
Sen fick vi åka till halkbanan där vi först fick åka med den stora bussen på det hala och sen bromsade chaffören men bussen stannade inte direkt utan åkte flera meter fram innan den stannade typ utanför banan. Sen fick vi åka på det hala i en personbil och sladda, var askul.
Sen åkte vi hem med bussen igen, jag var och är fortfarande astrött. Kom hem runt fem.
Ja, det var det jag gjorde idag.

p e a c e o u t.

Goodmorning

Godmorgon på er.
Blev klar för ungefär en halvtimma sen,
Bussen går om 22 minuter om man ska vara exakt så måste snart lyfta på arslet och gå.
Ska som sagt till gillingebanan idag, bloggar om hur det var när jag kommer hem.

p e a c e o u t


 






My heart






' It's my heart you're stealing
  It's my heart you take
  It's my heart you're dealing with
  And It's my heart you'll break


201

Tjoosan i trosan.
Det här är mitt 201:a inlägg, så har passerat 200 nu, cool jag är eller hur? ;)
Det första som hände när jag kom till skolan var att jag fick reda på att idrotten var inställd, fyfan vad glad jag blev. Så efter NO:n och matten hade vi håltimme och sen lunch, så hade 2 timmars chill.
Fast fick kämpa mig genom dom två sista lektionerna, mådde inte särksilt bra..
Imorgon börjar vi 09.40 och har 2 lektioner och sen ska vi på stuidebesök på gillingebanan, tråkigt som fan eftersom alla andra åttor har hemarbetsdag istället. Lite orättvist.
Just nu sitter jag och lyssnar på Gubben i lådan och gör ingenting. Att gör ingenting blir nog planerna för resten av kvällen också :)
Bloggar seeeen

p e a c e o u t .


-


Gooodmooorgoon

Godmorgon kära vänner.
Vaknade för typ halvtimma sen och jag är lite tröttis, men orkar inte sova bort hela dagen för då får jag bara panik över att det är skola i morgon, hehe.
Ska väl snart äta frukost och sen börja fixa mig även fast jag inte har några planer än så länge. Ska ha på mig något av det nya jag köpte igår, wihoo.
Min mamma tyckte att min bh jag köpte var för sexig och min syster tyckte den var snygg men porrig, lyckat! Får väl gå och bli porrstjärna eller något då, haha nejmen.. aa :) Jag e konstig.
Måste hitta ett par svarta jeans som sitter typ perfekt, för mina favoriter jag har nu har gått sönder lite här och där och dom är jätte stora i rumpan, inte särskilt snyggt. Kanske får tvätta dom i typ högra grader så att dom krymper?
Jaja nog pratat om mina kläder.
Vad ska ni göra idag?

p e a c e o u t!


Såhär sexig är jag i rosa ansiktsmask


Shopaholic

Ansiktsmask 20:-/st Kicks


Linne 99:-/st Ginatricot


Tröja 139:- New Yorker


Tröja 139:- New Yorker


BH 139:- New Yorker


Novemberfest + Kista

tjenisen.
jag vaknade runt 10 idag och började lite smått göra mig i ordning, blev klar någon gång efter 2, haha ja jag är seg. Sen drog jag iallafall med sarah till hennes skola där det var novemberfest, man kunde typ köpa saker och göra massa eeh.. typ saker, jag vet inte. Vi gjorde inte så mycket, gick mest runt med Anina. Sen åkte vi till Kista där jag shoppade ännu mer, heheh. Ni får bilder i ett inlägg efter. Sen fick sarah låna pengar för att köpa ett par coola tights, dom var asnajsiga. Sprang omkring i varenda jävla affär för att hitta ett par svarta jeans som satt bra, men icke.
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Kanske ta det lungt, kanske ut och göra något.
Aa, det var väl det jag hade att säga i nuläget. Lägger som sagt in bilder på det jag köpte i ett annat inlägg, och sen får vi ser om jag bloggar mer ikväll.

p e a c e o u t.

                                                             Me right now


Kiss me

Har inte uppdaterat särskilt mycket, men så kan det bli ibland.
Var ju som sagt med sarah i vällingby idag. Vi köpte lite godis, jag köpte det jag visade nedanför, vi åkte tunnelbana och stötte på massa typ psykade fullgubbar och sen frös vi somfan också.
Hade NO prov idag också, det gick bra, svarade på allt men sen vet man ju inte om allt var rätt men man får ju alltid hoppas.

Har inga planer för helgen än så länge men något hittar man väl alltid på.
Nästa vecka kommer nog bli jävligt chill. Bara måndagen som är normal. På tisdagen går vi 2 lektioner och sen ska vi iväg på något studiebesök typ, kommer dock hem vi 5. Och sen är det lite orättvist att alla andra 8or slutar halv elva den dagen. På onsdag blir det museum och sen har vi bara temadagar. skönt! Kanske klarar mig en hel vecka i skolan för en gångs skull (y)

p e a c e o u t.


Shopping

Fick mina pengar idag så jag var i vällingby och shoppade med sarah, bilderna blev inte särskilt bra men whatever.

  Jacka 299:- H&M


   Trosor 40:- H&M


      Avril Lavigne Forbidden Rose 299:- Åhlens


Äntligen

Har äntligen pluggat klart nu, skönt. Efter jag läste genom alla sidor i slutet så kände jag att jag kunde det mesta faktiskt, så jag får väl minst G iallafall.
Nu blir det bara att sitta och glo vid datan och spela gitarr resten av kvällen, låter jävligt nice. Kanske blir att glo på Harry Potter and the halfblood prince, har inte sett den än. Men tror inte jag orkar faktiskt.

Haha hade tråkigt förut idag och satt inne på www.taaz.com , man kan typ prova smink, frisyrer och skit.
Det slutade med att jag såg ut som en docka (enligt alicia) heheh.


Vad tycker ni? XD
Ni får tyvärr inte se orginal bilden för förfärlig ut på den.
Haha.

p e a c e o u t .

 


Plugg

Gick hem från skolan idag också så missade när vi skulle laga fetaostlax, snyft!
Men så kan det bli.
Har inte gjort särskilt mycket. Glott på tv, redigerat bilder, halvsovit i soffan och ätit skorpor.
Jävligt nice att det redan är fredag i morgon, nästa vecka ska vi typ ha temavecka eller något med temat "Må bra" Wihhoo? Så på onsdag ska vi till något museum, hoppas vi inte får några jobbiga uppgifter att göra.
Men nej, nu ska jag slita mig från internet ett tag och plugga!

p e a c e o u t.



Movies

Snälla kan alla bara typ bomba med bra filmtips, spelar inte roll vilken genre bara dom är bra! :D


Grey's anatomy time!


My day

Tjeeena
Kom hem för.. öh några timmar sen och har bara slappat framför tvn. Skolan var faktiskt helt okej idag, svenskan gick fort, på NOn repeterade vi till provet på fredag och på engelskan hade vi ju prov och det gick faktiskt ganska bra , känner mig så duktig nu och hade inte ens pluggat särskilt mycket :) Sen hade vi syslöjd och den är alltid jävligt nice eftersom vi bara sitter och broderar, lyssnar på musik och pratar.
Morgondagen består dock bara av dåliga lektioner, fast ska laga fetaost lax med grönsakspasta på hemkunskapen, visst låter det gott? Nej inte när jag och Nathalie lagar den XD
Borde egentligen sitta och plugga just nu, men har ju hela morgondagen på mig också, hehehe.
Så ikväll blir det nog bara slappt, ska glo på greys anatomy som vanligt, bästa serien ever mhmmm.
Men ska hitta på något annat,

p e a c e o u t.

Dagens låt/video

Tycker både låten och videon är jätte gulliga :)






Don't know if I could ever be
Without you cause boy you complete me

Inception

HolaHola.
Min mage känns helt jävla uppblåst och jag var väldigt trött så jag gick hem vid lunch.
Sitter just nu och kollar på Inception, har sett den på bio förut men tror man måste se den en gång till för att fatta allt, hehehe iallafall jag eftersom jag är ganska trög :)
Måste plugga engelska ikväll, men de kommer nog vara ganska lätt, hoppas jag.
Men ska fortsätta glo på film nu, bloggar sen

p e a c e o u t .


Hej kära läsare som vägrar att kommentera

Har haft en riktig pissdag idag och var sur på allt och alla, hehehe.
Borde egentligen sitta och plugga till engelskaprovet, men har ju hela morgondagen på mig också ;) Och min hemkunskapslärare gick med på att skjuta upp provet till nästa vecka så jag slipper ha 3 prov på raken, skönt! Längtar så sjukt mycket till jullovet, inte så jätte långt kvar nu va? Och sen så brukar vårterminen gå ganska fort, så det kommer säkert bli nice, OMG jag var positiv för en gångs skull, applåder till mig. Nejmen aa, jag är lite konstig sådära.
Funderar på att ta och se Inception, laddade hem den nyss men den typ fucka upp sig så måste prova igen.
well well well har inte något mer att skriva för tillfället så ni får ta och njuta av en bild på mig, haha.

p e a c e o u t.


Godnatt

Nu blir det sorglig film + glass , tjockis mhmmm.
Sen ska jag soova.
Goodnight!

Bildbomb Fjortis vs Emo










Bored

Är jätte uttråkad, vet seriöst vad jag ska eller vill göra. Vädret är grått och äckligt , fyfan.
Har ingen lust att glo på film tror jag... isåfall en jävligt bra en, någon som kan tipsa?
Känner mig ful och äcklig, även fast jag duschade igårkväll, super! Och har ingen större lust att göra mig i ordning heller, eftersom jag inte vet vad jag ska göra.
Detta var ju väldigt roligt :)

Supersnygg jagvet. Mitt hår är inte lockigt okok.


Dagens låt




-

We're like a melody with no words until we figure it out


I'm hooome

Kom hem för typ 40 minuter sen. Var sjukt jävla trött när jag kom hem, men tog en dusch och nu är jag ganska pigg igen :)
Hade det trevligt på festen, vi gjorde inte så mycket satt mest på prata och så, ehehhe. Men det var väl naaajs.
Blev en hel del bilder också men dom orkar jag inte lägga upp nu ;p måste ändå få massa bilder från bella och sarah först.
I morgon har jag inga planer än, jag får se vad jag hittar på. Får hoppas att jag inte bara sitter hemma har gjort det för mycket senaste tiden.
Tror jag ska ta och glo på film eller något faktiskt, om jag orkar. Isåfall blir det nog Pay it forward, längesen jag såg den. Den är sjukt bra iallafall kommer jag ihåg.
mhmmm.

p e a c e o u t :)

your love is my drug

godmorgon alla sömntutor.
Jag vaknade klockan 8 idag, fyfan vad segt. Kunde inte somna om så gick upp och satte mig vid datan.
Har ätit frukost med systern min för ett tag sen också. Trevligttrevligt.
Ska nog inte göra så mycket idag, kanske hänger med sarah som ska lämna en bok på biblan, sen vid 3 kommer dom andra tjejorna så ska vi börja fixa oss, kommer bli super nice. Men fyfan vad jag kommer skämmas när vi ska gå så till alicia, folk kommer ju stirra som faaan. Haha aja.
Jag hoppas på att få mina pengar snart, för behöver nya kläder, och jag är jätte shopping sugen, theheh.
Men ska börja fixa mig, eller ja, ta bort gårdagens smink och platta håret lite, känns inte som någon idé att sminka sig när jag ändå ska sminka mig massor sen.


P E A C E O U T .

So fucking tired

Börjar bli sjukt trött redan nu faktiskt, så funderar på om jag ska ta och hoppa i säng.
Bloggar imorgon och bilder kommer ni få antingen på kvällen eller dagen därpå, beror på hur trött jag är.
Godnatt på er alla människor.



Idol 2010

Kollade nyss klart på idol, eller ja dom har ju inte visat vem som åkte ut än men det orkar jag inte kolla på ^^
Tyckte att Jay var bäst faktiskt, grym röst.

Drog till vällingby idag med sarah för hon skulle köpa present till alicia. Var väl trevligt,  förutom att det var jävligt kallt ute.
Bella, Nathalie och Sarah kommer hit i morgon runt 3 tror jag, så ska vi fixa oss till festen , haha kommer bli sjukt roligt tror jag, vi får hoppas på att et blir en massa bilder! (y)
Ska sitta och gilla massa saker på facebook nu eller göra något annat onödigt,
bloggar nog sen, 

p e a c e o u t .

                                     Haha min outfit för morgondagen XD    


Vällingby

Kom hem för ett tag sen från vällingby, var där med Bella, Nathalie, Björn, Nathalie och Jakob. Köpte en present till alicia som ska ha fest på lördag med temat: Fjorts vs. Emo, haha ska vara fjortis XD
Kan tyvärr inte säga vad jag köpte eftersom jag vet att hon läser min blogg, ehehe ^^
Sket omprovet idag , gör det nästa vecka istället, så jag kommer ha 3 prov i rad den veckan, super! (y)
Matteprov i morgon också, pallar inte plugga , men min lärare sa att det typ kommmer vara lätt, och jag har ändå redan fått G på det kapitlet.
Men ska spela lite gitarr nu, very very nice.

p e a c e o u t !


Goodnight

Kollade klart på greys för en stund sen och ska nu hoppa ner i sängen och lyssna på musik och smsa lite.
har omprov i hemkunskapen i morgon och jag och alicia skulle plugga via msn, nej det gick inte bra, tror jag kan 3-4 saker. Kul att jag kommer få IG på omprovet, kul att mina betyg typ suger.

Jag är så positiv , thehhee.
Godnatt :)



Hahaha jag dör!


Ny design

Vad tycker ni om den nya designen? :D

Ne jag har inget liv ok? :)

Vad har du för TV-kanaler?
öh, ganska många

Har du åkt moped någon gång?
Supergammal typ landet-moppe, cooling jag e.

Har du busringt någon gång?
Ohja, många gånger ;)

Har du fått felparkeringsböter?
eh har ingen bil eller så,

Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
Don't think so.

Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Turkiet :)

Vilken är din favorit bland tecknade serier?
Kollar inte särskilt mycket på tecknade serier, men det blir väl Simpsons eller Family guy då da.

Kan du alla orden i nationalsången?
Du gamla du fria du smäll feta ko?

Badkar eller duschkabin?
Vet faktiskt inte.. badkar kanske.

Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Hm, ingen aning.

Chips eller popcorn?
Chips trorja.

Vilken färg på läppstift använder du?
Använder aldrig, men om jag skulle så skulle det nog bli rött.

Apelsin- eller äppeljuice?
Apelsin, lungt.

Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Sarah, pizza XD

Favoritchoklad?
Marabou typ..

När röstade du senast?
Eh.. skolvalet?

När åt du en hemodlad tomat sist?
öööööh.

Har du vunnit en prispokal någon gång?
hahah nej, fett sämst jag e.

Har du beställt något från exempelvis TV-shop?
Näääe
Pepsi eller Coca Cola?
Pepsi !

Vad var det senaste du handlade?
Mat, hehe. Eller det var pappa som handla men jag hjälpte till snäll som jag e.

Har du kräkts offentligt?
Nej det tror jag och hoppas jag inte.

Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
Jupppp

Kan man vara vän med sitt ex?
Självklart? :)

När besökte du ett sjukhus senast?
Måste vara när mormor dog.. alltså 2006.

Hade du mycket hår som liten bebis?
Vet inte :p

Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
Inget ^^

Vad har du i din väska?
Använder inte väska XD

Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Lyssnar på musik och smsar (:

Vad är du tacksam för idag?
Ingen aning

Snebena



Är tvungen att dra luggen åt sidan idag även fast de ser väldigt konstigt ut, för råkade platta den och har inte klippt mig på länge så den åkte över ögonen, och jag orkar inte bli kallad emo, hehe.

btw, sorry för dålig uppdatering men lovar att blogga mer när den nya deisgnen e klar, som den aldrig blir.

p e a c e o u t .

I think about you baby and I dream about you all the time

tjenisenpenisen.
klockan är halv 5 och det är redan mörkt ute, fyfan säger jag bara. Jag skulle inte ha något emot sol och värme året om.
Vad har ni gjort idag?
Jag har iallafall vart duktig och varit ute och gått med Alicia, vi gick korta spåret på en timma, haha ja vi är sega. Vi pratade väldigt mycket. Mest om att våran klass suger apkuk. Och ja jag är mogen.
Skolan börjar ju i morgon. Ångest? Ohja. Kul att vi ska ha innebandy turné på idrotten också.. verkligen.
Den nya designen är snart klar :D Inte för att ni bryr er särskilt mycket, hehe. Men jag gillar den iallafall, den är roligare än den jag har nu iallafall.
Men jag ska kolla om syrran har tid att hjälpa mig med det sista på designen, sen lägger jag in den.

p e a c e o u t !



Hos daniel

Tjena tjena. Sitter just nu hos daniel, bloggar från hans mobil, cool jag e eller hur? ;) daniel sitter och spelar något konstigt skjutspel. Fast de är ganska kul faktiskt, fast jag dör hela tiden, hehe. Hoppas på att kunna lägga in min nya design i morgon någon gång, har bara lite småsaker som ska fixas.. Typ. Ska snart äta tårta , daniels lillebror och pappa fyller ju år, very very nice. Men ska iallafall vara lite social med daniel nu.. Eller glo på när han spelar rättare sagt. p e a c e o u t.

Dåligt med uppdatering

Hello world.
Dåligt med uppdatering idag men jag har försökt knåpa ut en ny design men det har inte gått särskilt bra tyvärr.
Har inte gjort så mycket annat, gått på en liten snabb promenix med systern min, trevligt.
Är lite sur över att det redan är fredag i morgon faktiskt, vill inte att lovet ska ta slut ju, har inte hunnit göra så mycket. Kan ju bero på att jag varit väldigt lat, hehe.
Vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer, det här blev ju ett väldigt långt och intressant inlägg, haha.
men ha det bra så länge!

p e a c e o u t.


Greys anatomy + film

Så här ser min kväll ut;







Slappdag

Godmorgon tänkte jag säga men de är lite sent för det va? ;)
Jag gick upp vid 11-12 någon gång och det känns fortfarande som morgon för mig, haha. Så jag har då inte gjort någonting idag, bara suttit vid datan och lyssnat på musik. Funderar på att bädda ner mig i sängen och se en mysig film, men vet inte vilken, jobbigt jobbigt.
Vill gärna ha en ny lite roligare design, men det tar så lång tid att fixa en ny så jag gör det någon annan dag, eller kanske ikväll. Vi får se hur det blir.
Har börjat fundera på om jag ska spara till en systemkamera, för jag gillar verkligen att fota har jag märkt nu, någon som vet någon bra systemkamera som inte är så dyr? hehe jag är inte så bra på att spara pengar ;p
Oj juste, måste äta lunch kom jag på ;o fast är inte hungrig. Men något måste jag få i mig iallafall.

p e a c e o u t.


Bildbomb















Droglåtar

Mina drog låtar för tillfället 

                                                        Fuck you

                                                        Olive you


                                                           Magic


                                                    Gubben i lådan


godnatt.

ska nog sova nu, måste upp ganska tidigt i morgon.
godnatt på er, dröm sött.



I see you driving 'round town with the boy I love and I'm like, fuck you.

Tjeeenisen!
Jag drog hem till kim runt.. ehh kommer inte ihåg vilken tid det var men whatever, maya var också där (y)
Vi gjorde inte mycket alls, kim duschade och jag satt och spela gitarr för maya, mysigt mysigt. Sen när kim var klar drog vi ut och fota massor med kims och mayas supercoola systemkameror ;) Tog jättemycket bilder men har inte fått dom än, förutom några på mig.
Men efter det gick vi iallafall hem till maya och skulle glo på film på hennes super najsiga stora tv, men det blev aldrig av. Men vi åt toast istället och prata lite och sen skulle kim hem, och då försökte jag och maya att installera the sims 3 på hennes data men det gick inget bra. Så har installerat det på min data igen och får hoppas att det funkar så jag kan nörda hela natten, thehehe.
Jaow, det var det jag hade att skriva för tillfället,

p e a c e o u t .



Jag saknar mitt bruna hår ._.


Kiss me beneath the milky twilight

godmorgon!
vaknade runt 10 av att mamma ringde, sen kunde jag inte somna om så det var väl bara att gå upp.
Igår drog jag hem till sarah och hjälpte henne att vara barnvakt åt sin bror, så bakade vi lite rulltårta också med chokladfyllning, den blev god även fast vi failade ganska mycket ehehe. Iallafall runt 5-6 när hennes mamma kom hem låg både jag och sarah och halv sov i soffan, hehe. Sen var iallafall jag tvungen att dra. Gjorde inte så mycket när jag kom hem.
Idag har jag än så länge inga planer, mår inte särskilt bra men vill inte slösa bort mitt höstlov på att sitta inne och glo, men vi får se om jag gör något. Om jag bara sitter innte idag så lovar jag att gå ut i morgon iallafall :)
Men ska nog börja göra mig i ordning lite smått iallafall.
Så jag bloggar väl senare ;)

p e a c e o u t .