SOMMARLOV!

Sommarloooov äntliigen!
Fast det känns inte som sommarlov alls faktiskt, kan ju bero på att det är lördag.
Skolavslutningen igår var väl trevlig. Åkte till lövsta och solade och badade med Bella, Alicia och sen kom Johanna också.
Det som var inte särskilt trevligt var väl att vi bråkade med Nathaliorna och stod och skrek på varandra ett tag, sen gick vi iväg och satte oss och löste det iallafall, så det var bra.
Får hoppas att denna sommar blir awesome!
Här är lite bilder från skolavslutningen




På skolgården


Nathalie F


Bella och Nathalie E


Me and Bells


Jag och Nathalie E


Jag, Alicia och Bella


Bella och Alicia


Knugen

Hade en väldigt stressig morgon och fem minuter innan jag skulle gå så visste jag fortfarande inte vad jag skulle ha för kläder. När jag sen skulle ta mitt linne och mina leggins hade dom bestämt sig för att leka kurragömma. Fick seriöst damp (tur att ingen var hemma) och jag skrek och svor som fan, haha. Efter några sekuder såg mitt välstädade rum ut såhär:





Våra lärare tvingade med oss till drottningholm idag på våran mentorsdag. Det regnade när vi väntade på bussen och den andra klassen som också skulle dit fick åka hem och kolla på film istället som vi mer än gärna skulle vilja göra. Men nej våra lärare var envisa små tanter och sa att det skulle bli soligt.
Blev det det?
Nej.
Började det spöregna?
Ja.
Så jag och tjejorna satte oss under ett träd, det regnade igenom bladen så vi byggde vårt egna lilla tak. Väldigt mysigt. Haha.




Dumpa datorn, dejta sängen!

Nu är det dags att säga farväl till datorn för ikväll. Börjar bli riktigt trött så ska lägga mig och lyssna på lite musik och sedan sova. Imorgon blir det drottningholm med klassen, åh vad jag längtar! *host*
Nejmen det är bara bita ihop och stå ut med min kära underbara trevliga klass i två dagar till sen är jag ledig i typ 10 veckor! Niiiiice.
Godnatt.

Onödigt inlägg? Ohja.


-





Breaking dawn trailern. Längtar sjukt mycket. Tror faktiskt det här kommer bli dom bästa filmerna faktiskt. Lite synd att man måste vänta typ ett år tills nästa film efter att första filmen kommit ut bara.
It's probably worth it!


Stadsvandring

Kom just hem från stadsvandring på Södermalm. Har bara en sak att säga; FAN VAD DET ÄR VARMT. Hade dock inte dom bästa kläderna på mig.
Vi gick iallafall och gjorde typ 15 uppgifter/frågor och svettades som grisar. Sen fick vi sätta oss i en park och äta matsäck och tare lungt ett tag och sen blev de 5 frågor till. Jag och bella svarade jätte fint på alla, haha sista frågan skulle vi beskriva vad som fanns runt oss och mijön och så. Vi skrev: HUS!
Jätte duktiga.
Nu ska jag bara ta det lungt hela kvällen, läsa lite, glo lite på tv eller kanske någon film och sega framför datorn. Låter underbart i mina öron. 


Google


-




Avslutnings klänning

Var i vällingby med Katja igår för att köpa en avslutningsklänning tills på fredag och det blev denna blommiga sak:


Kostade bara 149:- på H&M. Den finns i andra färger och mönster fast det var väldigt utplockat där jag var.
Den är inte riktigt min stil men jag diggar den ändå.
Vad tycks?


Katja Student 2011

Min kära syster tog studenten idag. Hon står väl just nu uppe på ett flak någonstans inne i stan och gapar och har kul! Jag och mamma är hemma och fixar inför mottagningen som är om någon timma, är helt slut redan nu. Jag kommer nog sova gott i natt.



Grattis syrran, Love you !