Without You - AJ Rafael


Trust

Såg en film igår kväll som heter Trust. Handlade om en 14 årig tjej som chattar med en 16 årig kille på internet som hon sen bestämmer sig för att träffa, men det visar ju sig att han är betydligt äldre än 16.
Den var ganska bra faktiskt, sevärd iallafall enligt min åsikt.


.





You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it

Sitter just nu i vardagsrummet med datan inkopplad till tvn, så har två skärmar att glo på. Anledningen till detta är att det är mycket roligare att kolla på youtube klipp och så på stor skärm.
Idag har jag äntligen gjort något vettigt!  Mitt gå/löpband har legat och dammat hela sommaren men nu tog jag mig i kragen och drog fram det, var jobbigt att träna när man har latat sig så länge, but I did it.  Så nu blir det att promenera och jogga på det 2-3 gånger i veckan igen.
Ska snart göra lite lunch och lägga mig i soffan och läsa frida tidningen som ramlade ner i brevlådan nyss. Myspys.



Carlings

Ge mig


Smile - Avril Lavigne




Godmorgon?

Godmorgon på er hade jag tänkt att skriva, men insåg nyss att klockan snart är tre.
Dagarna går så himla fort och det är bara en vecka kvar till skolan börjar, fyfan. Sarah är borta i Finneland så henne kommer jag inte träffa förens på lördag då det blir The voice, det blir nog nice ändå.
Känner att jag aldrig bloggar nu för tiden. Kan bero på att jag inte gjort så mycket i sommar som jag hoppats på. Om jag ska vara helt ärlig har det här varit det tråkigaste sommarlovet på länge, jag som trodde det skulle bli det bästa. Haha. Visst jag har varit på Kreta och så men har knappt umgåtts med mina vänner känns det som, har badat väldigt få gånger här hemma i sverige, fast det kan dock bero på det dåliga vädret.
Aja, nu blir det ett nytt skolår. 9an. Måste ju börja tänka på gymnasium och så snart och jag har ingen aning om vilken linje jag vill gå ens. Hm. Något kommer jag väl på.
Får hoppas på ett bra år.



Charmig bild på mig från Kreta


.


Home sweet home

Kom hem från Kreta vid halv 6 igår morse.
Har haft det jätte bra faktiskt. Grekerna var mycket trevliga (och vissa jävligt snygga, haha) och maten god.
Har solat varje dag eftersom vi hade ca 30 grader och inga moln på himlen hela veckan så nu är jag brun som en pepparkaka.
Slänger in massa bilder senare då jag och min familj har kollat igenom alla. Vi tog sammanlagt över 1000 bilder, det är fan sjuukt. Min syster hade kameran uppe varenda sekund kändes det som. Men det blir kul att ha massa minnen.
Ska äta frukost nu så. Ja.
H E J D Å.