Kreta

Åker till Kreta lite random sådär i morgon vid 4 tiden (på dagen) Haha bokade sista minuten resa för bara några timmar sen, niice. Hotellet vi ska bo på verkar vara lite udda men vi har bara 50 meter till stranden typ. Det kommer nog bli nice, blir kvar där en vecka.
Såhär ser hotellet ut




Ganska mysigt faktiskt.
Men nu ska jag packa klart sen hoppa i säng.
Bye ~

ZzZzzZz

Hej. Jag kan inte sova. Hejdå.

Landet

Tjolahopp!
Är på landet nu, kom hit för flera timmar sen. Här ska jag tillbringa 2 veckor med databeroende Daniel och Niklas och deras familjer. Haha, just nu ser det ut såhär:



Vi sitter alla tre med varsin dator, sociala klubben!
Det kommer förmodligen bli väldigt mycket filmtittande dom här dagarna, men det blir nog nice ändå.
Vi har inget inplanerat förutom på torsdag då vi tydligen ska åka och fiska öring i någon sjö...? Det enda jag tänker på när jag hör fiska är regn och massa mygg, får hoppas på motsatsen.
Blir nog middag närsomhelst trorja, så ska stänga ner nu.
Bye.


Godmorgon!

Vaknade nyss så ligger fortfarande i sängen. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, beror väl på vad det är för väder, ska strax kolla det.
På fredag blire grönan med bella, alicia och hennes kompis sofia. Hoppas aty det blir nice, vet inte bara hur jag ska ta mih hem. Men det löser sig nog.
Men ska ta och gå upp o göra frukost. Have a wonderful day!

-


Woops

Har inte bloggat på en månad, herregud.
Sommarlovet hittils här väl inte vart mitt bästa. Gör nästan aldrig något roligt och det är väldigt få jag umgås med. Konstigt. Har liksom inte umgåtts med t.ex Bella på hela den här tiden?
Det är mest Sarah jag umgås med men den lilla skiten sitter om några timmar på ett plan till finneland så känns som om jag inte kommer göra något vettigt fram tills jag åker till landet med familjen och två andra familjer vi känner. Dock är min "roliga" vecka planerad då, fuck.
Känner verkligen nu i sommar att jag tappat kontakten med så många. Umgicks jätte mycket med Emelie förra sommaren t.ex.
Vädret har inte varit strålande heller, gått väldigt mycket uppochner. Just nu är det kallt och mulet. Yey.
Får helt enkelt hoppas på att resten av sommaren blir bra. Ska försöka slänga in fler inlägg.
Slänger in en bild på min bikini i år, älskar den!