Biljettjakt!

Jahaja.
Var uppe kvart i två i natt då, hade väl hunnit sova sisådär 2 timmar?
Vi fixade iordning det vi skulle ha med oss, Mackor, 6 st energi drickor, kortspel och tjocktröjor. Sen gick vi och väntade på bussen.
Tog inte så lång tid att åka in, men när vi gick av hittade vi först inte så vi irrade omkring bland alla onyktra ungdomar. Lite obehagligt faktiskt.
Tillslut fick vi fråga en vakt om vägen, hehe.
Well, när vi kom dit typ klockan 3 så var kön sjuukt lång, satt minst 500 pers där typ? o.o
Men vi satte oss iallafall ner, vi hade inte direkt turen med oss för vi hamnade bredvid ett ungdomsgäng som var aspackade, och dom blev bara fler och fler. Dom skulle ju försöka prata med oss och ge oss givemefive och shit, jätte normalt!
Dom stack iallafall sen.
Sen efter klockan 5/6 ungefär så började alla springa helt random.
Och det blev kaos, folk trängde sig och ingen fattade vart man skulle vara. Efter en halvtimma eller så så hade alla lyckats ställa sig på en kö tvåochtvå iallafall. Var väldigt många framför oss, och sjuukt många bakom. Så vi hade väl en helt okej plats.
Vid klockan åtta började kön röra på sig och det tog ungefär en halvtimme innan vi kom fram och fick våra biljetter, 2 var, nicenice!
Sen vare bara att ta bussen till vällingby och dra till skolan, fast emelie åkte hem eftersom hon mådde sjukt illa och var jätte trött, vi hade knappt ätit något heller. Icke bra.
Men jag kom iallafall till skolan, en halvtimme försent men vafan, det är värt de ;) 

                    Så här många var det då framför oss          


                                   Biljetten! 8D <3


Kommentarer
Postat av: anonym

olalaaa

2010-06-04 @ 11:27:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback